Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mykolaiv украина чемпион
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.7
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Khripkov geeft een hoge lob. Lebed is nu in balbezit. Lebed geeft een hoge lob. Krunic rent richting de bal. Krunic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kapustin geeft een lange en hoge pass. Polischuk kopt de bal weg. Klimenko rent richting de bal. Ilnitskiy rent richting de bal. Ilnitskiy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tarasenko is nu in balbezit. Ptashnik speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tarasenko zal de hoekschop nemen. Pivnenko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mykolaiv - украина чемпион 0:1

33e minuut.
Khripkov passt de bal zonder na te denken. Pivnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivnenko passt de bal zonder na te denken. Kondakov rent richting de bal. Kondakov draait met de bal, schiet en ... Argudiayiv probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mykolaiv - украина чемпион 0:2

42e minuut.
Argudiayiv trapt de bal weg van het doel. Khripkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Khripkov geeft een hoge lob. Kondakov rent richting de bal. Kondakov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Argudiayiv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mykolaiv 54%, украина чемпион 46%.
Mykolaiv - украина чемпион 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mykolaiv 50%, украина чемпион 50%.
Mykolaiv - украина чемпион 0:2