Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
украина чемпион Mykolaiv
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


25e minuut.
Nichiporuk geeft de bal voor. Inworp. Pivnenko met de inworp. Klimenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Khripkov probeert naar een medespeler te passen. Pivnenko is nu in balbezit. Nagornyak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nagornyak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

34e minuut.
Khripkov rent richting de bal. Pivnenko onderschept slim de pass. Pivnenko speelt de bal door. Ilnitskiy rent richting de bal. Ilnitskiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: украина чемпион 69%, Mykolaiv 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
украина чемпион - Mykolaiv 0:0

47e minuut.
Pivnenko passt de bal zonder na te denken. Daar is Yas`kov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krunic is nu in balbezit. Krunic haalt uit met een fantastische trap. Argudiayiv maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
украина чемпион - Mykolaiv 1:0

51e minuut.
Daar is Vitsinets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krunic. Vitsinets is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vitsinets zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Antonov de bal. Ilnitskiy rent richting de bal. Ilnitskiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Khripkov is nu in balbezit. Klimenko verovert de bal door een tackle van achteren. Klimenko speelt de bal door. Ilnitskiy is nu in balbezit. Ilnitskiy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: украина чемпион 38%, Mykolaiv 62%.
украина чемпион - Mykolaiv 1:0