Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
говерла Irma Team
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Olefir speelt de bal door. Tchertoganov kopt de bal weg. Sakhno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshegel` verovert de bal door een tackle van achteren. Tshegel` geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vashuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Garas probeert naar een medespeler te passen. Zakotyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaev onderschept slim de pass. Danaev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Natochiy geeft de bal voor. Inworp. Smirnov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garas bereikt de bal nog maar net als eerste. Garas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Garas onderschept slim de pass. Semak is nu in balbezit. Semak geeft de bal voor. Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevtsov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Korshikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormiltsev is nu in balbezit. Kormiltsev met een sublieme pass. Shevtsov is nu in balbezit. Shevtsov draait met de bal, schiet en ... Holovko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
говерла - Irma Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: говерла 57%, Irma Team 43%.
говерла - Irma Team 1:0

51e minuut.
Minka met een sublieme pass. Shevtsov met een sublieme pass. Danaev met een sublieme pass. Korshikov rent richting de bal. Korshikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Semak rent richting de bal. Semak passt de bal zonder na te denken. Daar is Vashuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martischuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Martischuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Garas passt de bal met de wreef. Semak bereikt de bal nog maar net als eerste. Semak geeft een hoge lob. Shevtsov rent richting de bal. Shevtsov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
говерла - Irma Team 2:0

66e minuut.
Korshikov rent richting de bal. Shevtsov rent richting de bal. Shevtsov haalt uit met een fantastische trap. Drozdenko probeert de bal aan de voet te houden. Holovko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
говерла - Irma Team 3:0

72e minuut.
Korshikov is nu in balbezit. Kormiltsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormiltsev passt de bal met de wreef. Garas controleert de bal met de borst. Garas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Smirnov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pinchuk komt het veld opgelopen. Danaev met de inworp. Korshikov is nu in balbezit. Korshikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: говерла 54%, Irma Team 46%.
говерла - Irma Team 3:0