Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dynamo Wildau украина чемпион
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Sobolevskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobolevskiy geeft de bal voor. Tiapushkin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guzhevsky rent richting de bal. Guzhevsky schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Yurchishin rent richting de bal. Krunic begaat een overtreding. Yurchishin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rakitskiy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Polischuk rent richting de bal. Guzhevsky verovert de bal door een tackle van achteren. Guzhevsky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo Wildau - украина чемпион 1:0

30e minuut.
Pivnenko kopt de bal weg. Belashov rent richting de bal. Krunic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krunic krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Krunic bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunic passt de bal met de wreef. Yastrebinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yastrebinskiy schiet op doel. Tchetin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dynamo Wildau - украина чемпион 1:1

40e minuut.
Belashov speelt de bal door. Mochulyak rent richting de bal. Mochulyak speelt de bal door. Yastrebinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yastrebinskiy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo Wildau 40%, украина чемпион 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dynamo Wildau - украина чемпион 1:1

50e minuut.
Krunic passt de bal met de wreef. Tiapushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiapushkin probeert naar een medespeler te passen. Guzhevsky rent richting de bal. Guzhevsky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sobolevskiy speelt de bal door. Guzhevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonov is nu in balbezit. Sobolevskiy is nu in balbezit. Sobolevskiy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Inworp. Tiapushkin met een snelle inworp. Tolochko rent richting de bal. Sobolevskiy onderschept slim de pass. Sobolevskiy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pivnenko met de inworp. Krunic bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunic schiet op doel. Mochulyak probeert naar een medespeler te passen. Tchetin probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo Wildau - украина чемпион 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo Wildau 53%, украина чемпион 47%.
FC Dynamo Wildau - украина чемпион 1:2