Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irma Team Selta
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Inworp. Tshegel` met de inworp. Polunitski is nu in balbezit. Garas onderschept slim de pass. Garas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Snytko heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tchertoganov speelt de bal door. Tshegel` probeert naar een medespeler te passen. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irma Team - Selta 0:1

21e minuut.
Snytko geeft de bal voor. Sabo kopt de bal weg. Poyda heeft problemen om de bal te vangen. Martischuk is nu in balbezit. Martischuk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mankuta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Martischuk draait met de bal, schiet en ... Samborski probeert naar een medespeler te passen. Garas rent richting de bal. Garas probeert naar een medespeler te passen. Tshegel` geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Garas heeft problemen om de bal te vangen. Garas geeft de bal voor. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Martischuk rent richting de bal. Martischuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irma Team 38%, Selta 62%.
Irma Team - Selta 0:1

52e minuut.
Lazarchuk geeft een hoge lob. Shyschenko heeft problemen om de bal te vangen. Polunitski geeft de bal voor. Gorozhankin rent richting de bal. Gorozhankin haalt uit met een fantastische trap. Holovko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Tovkatski verovert de bal door een tackle van achteren. Poyda onderschept slim de pass. Poyda passt de bal met de wreef. Martischuk is nu in balbezit. Martischuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kormiltsev probeert naar een medespeler te passen. Tchertoganov rent richting de bal. Tchertoganov met een sublieme pass. Garas is nu in balbezit. Garas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gorozhankin passt de bal zonder na te denken. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormiltsev is nu in balbezit. Melaschenko onderschept slim de pass. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Irma Team - Selta 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irma Team 32%, Selta 68%.
Irma Team - Selta 0:2