Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mykolaiv говерла
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


18e minuut.
Radionov geeft de bal voor. Klungelig pakt Sachko de bal. Vitsinets rent richting de bal. Sachko rent richting de bal. Sachko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pivnenko kopt de bal weg. Daar is Vashuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vashuk passt de bal in één keer door. Ilnitskiy is nu in balbezit. Ilnitskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mykolaiv - говерла 1:0

29e minuut.
Babkin geeft de bal voor. Inworp. Pivnenko met de inworp. Klimenko rent richting de bal. Klimenko schiet op doel. Olefir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Pivnenko passt de bal zonder na te denken. Ilnitskiy rent richting de bal. Babkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilnitskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Ilnitskiy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mykolaiv 54%, говерла 46%.
Mykolaiv - говерла 1:0

66e minuut.
Ilnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vashuk onderschept slim de pass. Vashuk speelt de bal door. Shevtsov is nu in balbezit. Shevtsov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pivnenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Klimenko de bal. Klimenko geeft een hoge lob. Olefir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mykolaiv - говерла 2:0

84e minuut.
Kovgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sachko rent richting de bal. Kovgan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kovgan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mykolaiv 47%, говерла 53%.
Mykolaiv - говерла 2:0