Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
фк Сталь Sumy United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Biliy passt de bal in één keer door. Taraday rent richting de bal. Taraday passt de bal met de wreef. Ptashnik is nu in balbezit. Ptashnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Biliy onderschept slim de pass. Biliy geeft de bal voor. Klungelig pakt Lyutikov de bal. Ptashnik is nu in balbezit. Ptashnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Yesin is nu in balbezit. Yesin passt de bal in één keer door. Sargan is nu in balbezit. Ptashnik onderschept slim de pass. Ptashnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Bogach de bal. Voynov rent richting de bal. Sachko is nu in balbezit. Voynov onderschept slim de pass. Voynov haalt uit met een fantastische trap. Bogush probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boyarintsev met een sublieme pass. Ptashnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaly maakt een afschuwelijke overtreding. Chaly krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Oleshko met een sublieme pass. Ptashnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptashnik passt de bal zonder na te denken. Taraday is nu in balbezit. Taraday haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ptashnik is nu in balbezit. Taraday rent richting de bal. Kastorny rent richting de bal. Taraday onderschept slim de pass. Taraday haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kastorny met een harde bal richting middenveld. Bogach kopt de bal weg. Biliy heeft problemen om de bal te vangen. Biliy geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
фк Сталь - Sumy United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: фк Сталь 67%, Sumy United 33%.
фк Сталь - Sumy United 0:1

46e minuut.
Taraday speelt de bal door. Ptashnik is nu in balbezit. Ptashnik passt de bal zonder na te denken. Biliy is nu in balbezit. Biliy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Lyutikov probeert naar een medespeler te passen. Kalfa is nu in balbezit. Voynov speelt de bal door. Kruzhilin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruzhilin geeft een hoge lob. Bogush bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
фк Сталь - Sumy United 1:1

61e minuut.
Inworp. Vishnyak komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Koval`chuk geeft een lange en hoge pass. Lyutikov speelt de bal door. Daar is Boyarintsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voynov rent richting de bal. Voynov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: фк Сталь 45%, Sumy United 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
фк Сталь - Sumy United 1:1