Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irma Team украина чемпион
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Tchertoganov probeert de bal met de borst te controleren. Krunic verovert de bal door een tackle van achteren. Krunic passt de bal zonder na te denken. Kondakov is nu in balbezit. Kondakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irma Team - украина чемпион 0:1

9e minuut.
Tchertoganov geeft de bal voor. Zinovjev heeft problemen om de bal te vangen. Khripkov is nu in balbezit. Garas verovert de bal door een tackle van achteren. Garas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Irma Team - украина чемпион 1:1

21e minuut.
Nichiporuk rent richting de bal. Garas rent richting de bal. Garas met een sublieme pass. Martischuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Martischuk haalt uit met een fantastische trap. Kutsev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Irma Team - украина чемпион 2:1

27e minuut.
Tchertoganov passt de bal met de wreef. Krunic heeft problemen om de bal te vangen. Krunic passt de bal met de wreef. Kondakov rent richting de bal. Kondakov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nichiporuk is nu in balbezit. Garas onderschept slim de pass. Garas passt de bal met de wreef. Martischuk rent richting de bal. Martischuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Garas probeert naar een medespeler te passen. Tchertoganov is nu in balbezit. Tchertoganov passt de bal in één keer door. Tshegel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshegel` geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nichiporuk is nu in balbezit. Garas verovert de bal door een tackle van achteren. Garas probeert naar een medespeler te passen. Martischuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Martischuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Belashov kopt de bal weg. Klungelig pakt Drozdenko de bal. Belashov met een sublieme pass. Kondakov rent richting de bal. Kondakov draait met de bal, schiet en ... Holovko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kondakov rent richting de bal. Kondakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Irma Team - украина чемпион 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irma Team 40%, украина чемпион 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Irma Team - украина чемпион 2:2

46e minuut.
Kondakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondakov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nichiporuk de bal. Garas is nu in balbezit. Garas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Nichiporuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Garas onderschept slim de pass. Garas passt de bal zonder na te denken. Martischuk rent richting de bal. Martischuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Belashov geeft een hoge lob. Inworp. Pivnenko met een snelle inworp. Krunic is nu in balbezit. Krunic draait met de bal, schiet en ... Holovko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drozdenko probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Irma Team - украина чемпион 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irma Team 42%, украина чемпион 58%.
Irma Team - украина чемпион 2:3