Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dynamo Wildau Selta
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Sobolevskiy is nu in balbezit. Sobolevskiy met een sublieme pass. Guzhevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzhevsky schiet op doel. Mankuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo Wildau - Selta 1:0

11e minuut.
Belashov is nu in balbezit. Belashov passt de bal met de wreef. Shyschenko rent richting de bal. Guzhevsky rent richting de bal. Guzhevsky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Yurchishin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorozhankin verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko is nu in balbezit. Gorozhankin rent richting de bal. Gorozhankin draait met de bal, schiet en ... Tchetin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rakitskiy rent richting de bal. Poyda is nu in balbezit. Rakitskiy begaat een overtreding. Rakitskiy krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Samborski passt de bal in één keer door. Sobolevskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobolevskiy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guzhevsky de bal. Guzhevsky haalt uit met een fantastische trap. Mankuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Yurchishin speelt de bal door. Tiapushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremenchutsskiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kremenchutsskiy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo Wildau 59%, Selta 41%.
FC Dynamo Wildau - Selta 1:0

51e minuut.
Kremenchutsskiy met een snelle inworp. Sabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchishin maakt een afschuwelijke overtreding. Yurchishin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko geeft de bal voor. Gorozhankin bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo Wildau 67%, Selta 33%.
FC Dynamo Wildau - Selta 1:0