Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mykolaiv Sumy United
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Nagornyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornyak passt de bal in één keer door. Yas`kov probeert de bal aan de voet te houden. Ptashnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptashnik schiet op doel. Argudiayiv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Oleshko onderschept slim de pass. Oleshko speelt de bal door. Ptashnik speelt de bal door. Ptashnik is nu in balbezit. Ptashnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Oleshko verovert de bal door een tackle van achteren. Oleshko passt de bal in één keer door. Bezhenar is nu in balbezit. Ptashnik rent richting de bal. Ptashnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Biliy verovert de bal door een tackle van achteren. Biliy met een sublieme pass. Klungelig pakt Koval`chuk de bal. Ilnitskiy rent richting de bal. Ilnitskiy haalt uit met een fantastische trap. Bogush probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Biliy geeft een lange en hoge pass. Kovgan kopt de bal weg. Oleshko rent richting de bal. Ilnitskiy onderschept slim de pass. Ilnitskiy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mykolaiv - Sumy United 1:0

25e minuut.
Vitsinets speelt de bal door. Koval`chuk is nu in balbezit. Koval`chuk geeft de bal voor. Ilnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilnitskiy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kovgan met een sublieme pass. Oleshko rent richting de bal. Oleshko probeert naar een medespeler te passen. Ptashnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptashnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bogach onderschept slim de pass. Taraday is nu in balbezit. Taraday passt de bal in één keer door. Ptashnik rent richting de bal. Ptashnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vitsinets rent richting de bal. Bogach verovert de bal door een tackle van achteren. Vitsinets tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vitsinets krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mykolaiv 51%, Sumy United 49%.
Mykolaiv - Sumy United 1:0

57e minuut.
Vitsinets passt de bal zonder na te denken. Taraday heeft problemen om de bal te vangen. Kovgan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kovgan krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ptashnik geeft de bal voor. Sachko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ilnitskiy. Ilnitskiy krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ptashnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khrol` komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Yas`kov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yesin met een snelle inworp. Taraday bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraday geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yesin met de inworp. Taraday is nu in balbezit. Taraday schiet op doel. Yas`kov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Argudiayiv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yesin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mykolaiv 58%, Sumy United 42%.
Mykolaiv - Sumy United 1:0