Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
фк Сталь говерла
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Minka rent richting de bal. Voynov onderschept slim de pass. Voynov probeert naar een medespeler te passen. Kalfa is nu in balbezit. Kalfa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Klungelig pakt Kalfa de bal. Vashuk verovert de bal door een tackle van achteren. Natochiy is nu in balbezit. Voynov verovert de bal door een tackle van achteren. Voynov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Vaschuk geeft de bal voor. Korshikov kopt de bal weg. Shevtsov is nu in balbezit. Shevtsov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
фк Сталь - говерла 0:1

19e minuut.
Korshikov onderschept slim de pass. Fomulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fomulyak passt de bal in één keer door. Shevtsov is nu in balbezit. Shevtsov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Fomulyak met een snelle inworp. Kudinov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vashuk. Vashuk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: фк Сталь 50%, говерла 50%.
фк Сталь - говерла 0:1

48e minuut.
Kalfa verovert de bal door een tackle van achteren. Kalfa draait met de bal, schiet en ... Babkin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Voynov rent richting de bal. Voynov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
фк Сталь - говерла 1:1

57e minuut.
Inworp. Vishnyak komt het veld opgelopen. Danaev met een snelle inworp. Korshikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Korshikov schiet op doel. Shovkovsky bokst de bal weg. Shevtsov rent richting de bal. Shevtsov draait met de bal, schiet en ... Shovkovsky bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
фк Сталь - говерла 1:2

69e minuut.
Klungelig pakt Vashuk de bal. Voynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Voynov probeert naar een medespeler te passen. Kalfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
фк Сталь - говерла 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: фк Сталь 41%, говерла 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
фк Сталь - говерла 2:2