Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
украина чемпион говерла
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Shevtsov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Demyanenko komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Khripkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krunic is nu in balbezit. Krunic probeert naar een medespeler te passen. Kondakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondakov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lebed bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaschuk verovert de bal door een tackle van achteren. Vaschuk geeft een hoge lob. Demyanenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Demyanenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Antonov geeft de bal voor. Semak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunic onderschept slim de pass. Kondakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondakov haalt uit met een fantastische trap. Olefir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Daar is Kondakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radionov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krunic. Krunic krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Vashuk passt de bal in één keer door. Vaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lebed. Lebed krijgt een gele kaart. Vaschuk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: украина чемпион 60%, говерла 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
украина чемпион - говерла 0:0

60e minuut.
Radionov met een sublieme pass. Khripkov is nu in balbezit. Radionov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Radionov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: украина чемпион 60%, говерла 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
украина чемпион - говерла 0:0