Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sumy United Selta
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Poyda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biliy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taraday rent richting de bal. Taraday schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumy United - Selta 1:0

20e minuut.
Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko passt de bal in één keer door. Gorozhankin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorozhankin schiet op doel. Sachko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sumy United - Selta 1:1

44e minuut.
Boyarintsev geeft een hoge lob. Inworp. Sabo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko schiet op doel. Bogush bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumy United 56%, Selta 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sumy United - Selta 1:1

52e minuut.
Polunitski rent richting de bal. Polunitski passt de bal met de wreef. Dyndikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Miletskiy onderschept slim de pass. Miletskiy geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bogush trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Bogach de bal. Poyda rent richting de bal. Poyda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Poyda passt de bal met de wreef. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boyarintsev. Boyarintsev krijgt een gele kaart. Melaschenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polunitski wilt de vrije trap nemen. Bogush probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumy United - Selta 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumy United 50%, Selta 50%.
Sumy United - Selta 1:2