Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
фк Сталь Irma Team
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zakotyuk met een snelle inworp. Tshegel` geeft een hoge lob. Kormiltsev rent richting de bal. Kormiltsev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lyutikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Garas onderschept slim de pass. Garas speelt de bal door. Martischuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Martischuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Tchertoganov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchertoganov probeert naar een medespeler te passen. Martischuk rent richting de bal. Martischuk schiet op doel. Shovkovsky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
фк Сталь - Irma Team 0:1

22e minuut.
Lyutikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Garas is nu in balbezit. Met opzet legt Lyutikov zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Lyutikov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lyutikov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Shovkovsky met een sublieme pass. Voynov kopt de bal weg. Sargan heeft problemen om de bal te vangen. Martischuk rent richting de bal. Martischuk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garas rent richting de bal. Martischuk rent richting de bal. Martischuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
фк Сталь - Irma Team 0:2

26e minuut.
Tchertoganov kopt de bal weg. Sargan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kormiltsev. Kormiltsev krijgt een gele kaart. Sargan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sargan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kalfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kudinov passt de bal met de wreef. Daar is Martischuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sargan is nu in balbezit. Martischuk onderschept slim de pass. Martischuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Smirnov verovert de bal door een tackle van achteren. Sargan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargan speelt de bal door. Martischuk is nu in balbezit. Martischuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Shovkovsky met een harde bal richting middenveld. Daar is Kormiltsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garas bereikt de bal nog maar net als eerste. Martischuk is nu in balbezit. Martischuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
фк Сталь - Irma Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: фк Сталь 75%, Irma Team 25%.
фк Сталь - Irma Team 0:3

49e minuut.
Martischuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Garas rent richting de bal. Martischuk rent richting de bal. Garas bereikt de bal nog maar net als eerste. Garas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vishnyak komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Tchertoganov is nu in balbezit. Tchertoganov speelt de bal door. Kormiltsev met een sublieme pass. Martischuk rent richting de bal. Martischuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tchertoganov passt de bal in één keer door. Vishnyak is nu in balbezit. Vishnyak probeert naar een medespeler te passen. Kalfa heeft problemen om de bal te vangen. Kalfa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: фк Сталь 56%, Irma Team 44%.
фк Сталь - Irma Team 0:3