Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
говерла Selta
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Sachko passt de bal in één keer door. Poyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Demyanenko verovert de bal door een tackle van achteren. Demyanenko draait met de bal, schiet en ... Shyschenko probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vaschuk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Minka kopt de bal weg. Snytko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
говерла - Selta 1:0

11e minuut.
Sachko is nu in balbezit. Samborski verovert de bal door een tackle van achteren. Samborski geeft een lange en hoge pass. Sabo kan de bal niet met de borst controleren. Sabo draait met de bal, schiet en ... Olefir bokst de bal weg. Sabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
говерла - Selta 1:1

17e minuut.
Polunitski kopt de bal weg. Minka is nu in balbezit. Minka probeert naar een medespeler te passen. Demyanenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Demyanenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
говерла - Selta 2:1

25e minuut.
Vashuk met een sublieme pass. Samborski rent richting de bal. Samborski geeft de bal voor. Prizetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prizetko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
говерла - Selta 3:1

30e minuut.
Miletskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Miletskiy speelt de bal door. Gorozhankin rent richting de bal. Gorozhankin schiet op doel. Semak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
говерла - Selta 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: говерла 33%, Selta 67%.
говерла - Selta 3:2

52e minuut.
Babkin heeft problemen om de bal te vangen. Melaschenko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Babkin. Babkin krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Miletskiy is nu in balbezit. Miletskiy geeft een lange en hoge pass. Babkin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gorozhankin rent richting de bal. Gorozhankin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
говерла - Selta 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: говерла 56%, Selta 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
говерла - Selta 3:3