Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dynamo Wildau фк Сталь
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Belashov verovert de bal door een tackle van achteren. Shandruk rent richting de bal. Belashov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belashov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo Wildau - фк Сталь 1:0

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kastorny trapt de bal weg van het doel. Rakitskiy kopt de bal weg. Guzhevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzhevsky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Voynov passt de bal met de wreef. Kruzhilin is nu in balbezit. Kruzhilin speelt de bal door. Kalfa rent richting de bal. Kalfa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rakitskiy onderschept slim de pass. Rakitskiy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shandruk de bal. Guzhevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzhevsky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rakitskiy heeft problemen om de bal te vangen. Sargan is nu in balbezit. Sargan met een sublieme pass. Guzhevsky is nu in balbezit. Guzhevsky schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo Wildau 35%, фк Сталь 65%.
FC Dynamo Wildau - фк Сталь 1:0

50e minuut.
Voynov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bannikov rent richting de bal. Bannikov met een sublieme pass. Guzhevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzhevsky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Guzhevsky rent richting de bal. Kastorny rent richting de bal. Vishnyak is nu in balbezit. Sobolevskiy rent richting de bal. Sobolevskiy schiet op doel. Shovkovsky bokst de bal weg.

65e minuut.
Tatulyan geeft de bal voor. Inworp. Kruzhilin met de inworp. Voynov rent richting de bal. Voynov passt de bal zonder na te denken. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Yurchishin geeft de bal voor. Kobin is nu in balbezit. Kobin probeert naar een medespeler te passen. Voynov rent richting de bal. Voynov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dynamo Wildau - фк Сталь 1:1

78e minuut.
Yurchishin onderschept slim de pass. Yurchishin passt de bal in één keer door. Tiapushkin met een sublieme pass. Guzhevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzhevsky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bannikov met een snelle inworp. Sargan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sobolevskiy zijn tegenspeler op de grond. Sobolevskiy krijgt een gele kaart. Sargan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sargan kan niet meer verder spelen. Morozhyuk komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Tiapushkin speelt de bal door. Guzhevsky is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vishnyak. Guzhevsky wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo Wildau 56%, фк Сталь 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dynamo Wildau - фк Сталь 1:1