Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Фуртуна СКІФ
Normal Tactiek нормw
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 29.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Taran is nu in balbezit. Kalinka verovert de bal door een tackle van achteren. Biba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kalinka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lobanovskiy neemt zijn aanloop. Khomutov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - СКІФ 0:1

6e minuut.
Kalinka passt de bal in één keer door. Lobanovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobanovskiy geeft een hoge lob. Lutkov rent richting de bal. Lutkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Фуртуна - СКІФ 0:2

8e minuut.
Khromykh is nu in balbezit. Postranskyy verovert de bal door een tackle van achteren. Postranskyy speelt de bal door. Lutkov is nu in balbezit. Lutkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Khistev rent richting de bal. Lutkov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uljanitskiy. Uljanitskiy krijgt een gele kaart. Lutkov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lutkov kan niet meer verder spelen. Vorobey komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Khromykh kopt de bal weg. Bendowskyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendowskyi geeft een lange en hoge pass. Vorobey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorobey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Sadoviy heeft problemen om de bal te vangen. Lobanovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobanovskiy passt de bal met de wreef. Vorobey is nu in balbezit. Vorobey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kalinka met een sublieme pass. Maltsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltsev passt de bal met de wreef. Vorobey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorobey schiet op doel. Khomutov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фуртуна 63%, СКІФ 37%.
Фуртуна - СКІФ 0:2

56e minuut.
Uljanitskiy passt de bal met de wreef. Bendowskyi is nu in balbezit. Bendowskyi passt de bal in één keer door. Vorobey heeft problemen om de bal te vangen. Vorobey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Taran passt de bal zonder na te denken. Uljanitskiy rent richting de bal. Uljanitskiy passt de bal zonder na te denken. Vorobey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorobey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Biba met een harde bal richting middenveld. Postranskyy is nu in balbezit. Khromykh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khromykh krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Gataulin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khistev rent richting de bal. Uljanitskiy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Khistev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khistev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mikulyak geeft een hoge lob. Inworp. Sokolyuk met de inworp. Khromykh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khromykh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фуртуна 61%, СКІФ 39%.
Фуртуна - СКІФ 0:2