Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Elephants Gallant Kale
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Wekessa rent richting de bal. Wekessa probeert naar een medespeler te passen. Suji rent richting de bal. Suji haalt uit met een fantastische trap. Okoth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mbareck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akii-Bua komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Kimaiyo geeft een hoge lob. Wekessa is nu in balbezit. Chepkwony bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Chepkwony rent richting de bal. Chepkwony speelt de bal door. Koskei rent richting de bal. Koskei schiet op doel. Daar is Suji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Karim is nu in balbezit. Karim geeft de bal voor. Okoth rent richting de bal. Gikonyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gikonyo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wekessa probeert de bal met de borst te controleren. Kipkorir verovert de bal door een tackle van achteren. Kipkorir probeert naar een medespeler te passen. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karim met de inworp. Wekessa probeert naar een medespeler te passen. Suji is nu in balbezit. Suji haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Elephants 41%, Gallant Kale 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Elephants - Gallant Kale 0:0

64e minuut.
Chepkwony onderschept slim de pass. Chepkwony passt de bal zonder na te denken. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei haalt uit met een fantastische trap. Suji probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Elephants - Gallant Kale 1:0

69e minuut.
Wekessa probeert de bal met de borst te controleren. Kipkorir onderschept slim de pass. Kipkorir geeft een hoge lob. Koskei is nu in balbezit. Koskei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Karim met een harde bal richting middenveld. Machethe kopt de bal weg. Chepkwony probeert naar een medespeler te passen. Koskei is nu in balbezit. Koskei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Kipkorir is nu in balbezit. Karim rent richting de bal. Karim passt de bal zonder na te denken. Suji bereikt de bal nog maar net als eerste. Suji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Chepkwony passt de bal zonder na te denken. Pnyango bereikt de bal nog maar net als eerste. Pnyango passt de bal met de wreef. Koskei is nu in balbezit. Koskei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Elephants - Gallant Kale 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Elephants 43%, Gallant Kale 57%.
AC Elephants - Gallant Kale 2:0