Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7yyj Gallant Kale
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Omwayo probeert naar een medespeler te passen. Suji heeft problemen om de bal te vangen. Mururi rent richting de bal. Suji onderschept slim de pass. Suji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7yyj - Gallant Kale 0:1

19e minuut.
Thuku kopt de bal weg. Matuma rent richting de bal. Karim maakt een afschuwelijke overtreding. Karim krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Thuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Karim verovert de bal door een tackle van achteren. Karim passt de bal zonder na te denken. Suji is nu in balbezit. Suji schiet op doel. Macachia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Matuma met de inworp. Thuku is nu in balbezit. Thuku geeft een lange en hoge pass. Cheruiyot rent richting de bal. Cheruiyot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
7yyj - Gallant Kale 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7yyj 62%, Gallant Kale 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
7yyj - Gallant Kale 1:1

50e minuut.
Wekessa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matuma. Wekessa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wekessa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gikonyo met een sublieme pass. Suji bereikt de bal nog maar net als eerste. Suji haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Vader de bal. Vader passt de bal met de wreef. Pnyango is nu in balbezit. Kamzee verovert de bal door een tackle van achteren. Kamzee geeft de bal voor. Karim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Suji geeft de bal voor. Inworp. Kamzee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omwayo rent richting de bal. Omwayo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7yyj 47%, Gallant Kale 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
7yyj - Gallant Kale 1:1