Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Elephants GOR Cabbage
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Klungelig pakt Tengelei de bal. Machethe onderschept slim de pass. Machethe met een sublieme pass. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Chepkwony bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ndururi. Chepkwony raakt geblesseerd tijdens het duel. Machethe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koskei springt en kopt de bal. Lelel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pnyango met de inworp. Chepkwony rent richting de bal. Chepkwony geeft een lange en hoge pass. Mboya probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kipkorir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tengelei rent richting de bal. Kipkorir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kipkorir krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Lelel trapt de bal weg van het doel. Tengelei kopt de bal weg. Daar is Okoth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pnyango verovert de bal door een tackle van achteren. Pnyango draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Kiprotich probeert de bal aan de voet te houden. Oracho rent richting de bal. Oracho passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tengelei de bal. Tengelei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pnyango met de inworp. Chepkwony rent richting de bal. Chepkwony passt de bal zonder na te denken. Koskei rent richting de bal. Koskei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Elephants 50%, GOR Cabbage 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Elephants - GOR Cabbage 0:0

70e minuut.
Machethe met een sublieme pass. Koskei is nu in balbezit. Ohyancha rent richting de bal. Koskei onderschept slim de pass. Koskei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Elephants - GOR Cabbage 1:0

83e minuut.
Ndururi is nu in balbezit. Machethe onderschept slim de pass. Kemboi speelt de bal door. Koskei is nu in balbezit. Koskei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Elephants - GOR Cabbage 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Elephants 59%, GOR Cabbage 41%.
AC Elephants - GOR Cabbage 2:0