Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOR Cabbage Gallant Kale
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten redelijk
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kemboi rent richting de bal. Kemboi geeft de bal voor. Klungelig pakt Kirwa de bal. Pnyango rent richting de bal. Pnyango haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Wekessa onderschept slim de pass. Kemboi onderschept slim de pass. Kemboi probeert naar een medespeler te passen. Pnyango bereikt de bal nog maar net als eerste. Pnyango draait met de bal, schiet en ... Karim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ndururi met een snelle inworp. Maxime is nu in balbezit. Karim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Karim krijgt een gele kaart. Maxime is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maxime met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kemboi passt de bal in één keer door. Karim heeft problemen om de bal te vangen. Karim met een sublieme pass. Suji is nu in balbezit. Suji schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech onderschept slim de pass. Koech passt de bal in één keer door. Tengelei is nu in balbezit. Tengelei schiet op doel. Karim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOR Cabbage 40%, Gallant Kale 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GOR Cabbage - Gallant Kale 0:0

64e minuut.
Daar is Kemboi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gikonyo rent richting de bal. Gikonyo speelt de bal door. Suji bereikt de bal nog maar net als eerste. Suji schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gikonyo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Masamba komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Koech rent richting de bal. Masamba verovert de bal door een tackle van achteren. Masamba passt de bal met de wreef. Suji rent richting de bal. Suji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Karim verovert de bal door een tackle van achteren. Karim probeert naar een medespeler te passen. Suji bereikt de bal nog maar net als eerste. Tengelei onderschept slim de pass. Tengelei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Karim de bal. Pnyango is nu in balbezit. Pnyango draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOR Cabbage 54%, Gallant Kale 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GOR Cabbage - Gallant Kale 0:0