Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MH75 Siaokaos FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Nagaraja trapt de bal weg van het doel. Ban kopt de bal weg. Hoo heeft problemen om de bal te vangen. See bereikt de bal nog maar net als eerste. See draait met de bal, schiet en ... Yeoh bokst de bal weg.

9e minuut.
Chin passt de bal met de wreef. Cheng is nu in balbezit. Dinesh verovert de bal door een tackle van achteren. See bereikt de bal nog maar net als eerste. See schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ban rent richting de bal. Ban speelt de bal door. Dinesh is nu in balbezit. See rent richting de bal. See draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Beng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hee komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Chin rent richting de bal. Hee speelt de bal door. Cheng is nu in balbezit. Hee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MH75 - Siaokaos FC 1:0

29e minuut.
Gee bereikt de bal nog maar net als eerste. Gee passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hon de bal. See is nu in balbezit. See draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Hoo trapt de bal weg. Chin kopt de bal weg. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. See is nu in balbezit. See schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MH75 - Siaokaos FC 1:1

40e minuut.
Hee onderschept slim de pass. Hee probeert naar een medespeler te passen. Cheng is nu in balbezit. Cheng draait met de bal, schiet en ... Venugopal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MH75 66%, Siaokaos FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MH75 - Siaokaos FC 1:1

50e minuut.
Murugan geeft een lange en hoge pass. Tee rent richting de bal. Cheng onderschept slim de pass. Hee rent richting de bal. Hee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumar geeft de bal voor. See rent richting de bal. See haalt uit met een fantastische trap. Yeoh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MH75 - Siaokaos FC 1:2

70e minuut.
Ban kopt de bal weg. Daar is Dinesh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murugan probeert naar een medespeler te passen. Cheng rent richting de bal. Cheng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tee speelt de bal door. Chok bereikt de bal nog maar net als eerste. Chok met een sublieme pass. See bereikt de bal nog maar net als eerste. See haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Nagaraja geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
MH75 - Siaokaos FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MH75 51%, Siaokaos FC 49%.
MH75 - Siaokaos FC 1:3