Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HillLock Whampoa Tampines FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.2
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Kok geeft de bal voor. Vairavan kopt de bal weg. Nandi rent richting de bal. Ong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HillLock Whampoa - Tampines FC 1:0

17e minuut.
Nandan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kok kan de bal niet met de borst controleren. Kok passt de bal zonder na te denken. Ong is nu in balbezit. Ong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nandi probeert de bal aan de voet te houden. Teoh rent richting de bal. Ong verovert de bal door een tackle van achteren. Ong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ong rent richting de bal. Ong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HillLock Whampoa - Tampines FC 2:0

28e minuut.
Vairavan met een snelle inworp. Wong is nu in balbezit. Wong met een sublieme pass. Ong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HillLock Whampoa 44%, Tampines FC 56%.
HillLock Whampoa - Tampines FC 2:0

53e minuut.
Krishnaveny probeert naar een medespeler te passen. Anan heeft problemen om de bal te vangen. Darumami is nu in balbezit. Anan is nu in balbezit. Anan schiet op doel. Yong bokst de bal weg.

74e minuut.
Asngari probeert naar een medespeler te passen. Kok rent richting de bal. Kok geeft een lange en hoge pass. Ong is nu in balbezit. Ong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HillLock Whampoa 46%, Tampines FC 54%.
HillLock Whampoa - Tampines FC 2:0