Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HillLock Whampoa Electricity FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Kok geeft een hoge lob. Inworp. Toh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. How rent richting de bal. How draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Beng onderschept slim de pass. Kuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuan met een sublieme pass. Leong rent richting de bal. Leong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Leong probeert de bal aan de voet te houden. How rent richting de bal. Kok bereikt de bal nog maar net als eerste. How onderschept slim de pass. How haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Esawaran is nu in balbezit. Kuan verovert de bal door een tackle van achteren. Kuan probeert naar een medespeler te passen. Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Leong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HillLock Whampoa 63%, Electricity FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HillLock Whampoa - Electricity FC 0:0

52e minuut.
Ong is nu in balbezit. Kang verovert de bal door een tackle van achteren. Kang probeert naar een medespeler te passen. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HillLock Whampoa - Electricity FC 1:0

69e minuut.
Tan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peng Siong met de inworp. How is nu in balbezit. How geeft een lange en hoge pass. Yong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HillLock Whampoa 56%, Electricity FC 44%.
HillLock Whampoa - Electricity FC 1:0