Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Teuta Not a loser
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Darumami probeert naar een medespeler te passen. Au is nu in balbezit. Madhavi verovert de bal door een tackle van achteren. Choon rent richting de bal. Choon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Au is nu in balbezit. Choon rent richting de bal. Choon met een sublieme pass. Madhavi is nu in balbezit. Madhavi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Inworp. Manimala met de inworp. Moorthy is nu in balbezit. Selvam onderschept slim de pass. Selvam geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Teuta 63%, Not a loser 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Teuta - Not a loser 0:0

46e minuut.
Bandhi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selvam rent richting de bal. Nan bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvam verovert de bal door een tackle van achteren. Selvam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Inworp. Manimala met de inworp. Moorthy rent richting de bal. Selvam verovert de bal door een tackle van achteren. Selvam geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Teuta - Not a loser 1:0

62e minuut.
Teoh met een harde bal richting middenveld. Moorthy kopt de bal weg. Klungelig pakt Madhavi de bal. Choon rent richting de bal. Choon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Teuta - Not a loser 1:1

73e minuut.
Wang is nu in balbezit. Jit onderschept slim de pass. Sim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sim krijgt een gele kaart. Jit roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jit kan niet meer verder spelen. Dong komt het veld opgelopen. Darumami zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Madhavi rent richting de bal. Madhavi draait met de bal, schiet en ... Kanesh probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Au met een sublieme pass. Inworp. Soh met een snelle inworp. Choon rent richting de bal. Choon geeft de bal voor. Teoh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Teuta 40%, Not a loser 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Teuta - Not a loser 1:1