Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Teuta Stadion Village
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Sim geeft een hoge lob. Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling begaat een overtreding. Ling krijgt een gele kaart. Leong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chia met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Siew de bal. Teoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Leong geeft een lange en hoge pass. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh geeft de bal voor. Teng is nu in balbezit. Teng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Nandan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Murthy de bal. Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Teuta - Stadion Village 0:1

32e minuut.
Sim rent richting de bal. Sim passt de bal zonder na te denken. Ling is nu in balbezit. Teng bereikt de bal nog maar net als eerste. Teng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Teuta - Stadion Village 1:1

38e minuut.
Au rent richting de bal. Leong onderschept slim de pass. Leong probeert naar een medespeler te passen. En rent richting de bal. En geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Teuta 68%, Stadion Village 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Teuta - Stadion Village 1:1

60e minuut.
Choon speelt de bal door. En bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wang krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Wang geeft een hoge lob. Chia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chia passt de bal met de wreef. Teng bereikt de bal nog maar net als eerste. Teng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling speelt de bal door. Teng rent richting de bal. Teng draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Au rent richting de bal. Choon onderschept slim de pass. Choon passt de bal in één keer door. Hong is nu in balbezit. Hong haalt uit met een fantastische trap. Teoh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Teuta 57%, Stadion Village 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Teuta - Stadion Village 1:1