Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newton KS Teuta
532 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Hing passt de bal zonder na te denken. Kanesh rent richting de bal. Hing verovert de bal door een tackle van achteren. Hing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Newton - KS Teuta 1:0

16e minuut.
Sim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muharam is nu in balbezit. Met opzet legt Murthy zijn tegenspeler op de grond. Muharam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat. Teoh bokst de bal weg.

30e minuut.
Neo is nu in balbezit. Ling verovert de bal door een tackle van achteren. Teng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling rent richting de bal. Ling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Woo rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woo met de inworp. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing geeft een lange en hoge pass. Teoh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Woo met een snelle inworp. Gwee geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mikuni geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manimala met de inworp. Ling heeft problemen om de bal te vangen. Ling haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Murthy is nu in balbezit. Muharam is nu in balbezit. Muharam speelt de bal door. Hing is nu in balbezit. Hing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Newton - KS Teuta 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton 37%, KS Teuta 63%.
Newton - KS Teuta 2:0

80e minuut.
Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing passt de bal zonder na te denken. Wang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hing is nu in balbezit. Hing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton 45%, KS Teuta 55%.
Newton - KS Teuta 2:0