Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the blues Newton
Normal Tactiek 532
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 15.9
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Daar is Hon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwee rent richting de bal. Gwee speelt de bal door. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Neo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek onderschept slim de pass. Gek geeft de bal voor. Bala is nu in balbezit. Bala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the blues - Newton 1:0

39e minuut.
Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijaya onderschept slim de pass. Vijaya geeft de bal voor. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Woo passt de bal met de wreef. Gwee bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwee passt de bal met de wreef. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing draait met de bal, schiet en ... Choon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the blues 55%, Newton 45%.
the blues - Newton 1:0

57e minuut.
Vijaya passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neo met een snelle inworp. Muharam is nu in balbezit. Muharam geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Woo is nu in balbezit. Inworp. Woo met een snelle inworp. Gwee probeert de bal met de borst te controleren. Gwee geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the blues 60%, Newton 40%.
the blues - Newton 1:0