Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
apib barselonistas
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Cortes rent richting de bal. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar probeert naar een medespeler te passen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Álvarez met een snelle inworp. Pantrigro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Padilla. Padilla krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Morales is nu in balbezit. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Malet rent richting de bal. Malet geeft een hoge lob. Zarco heeft problemen om de bal te vangen. Valle rent richting de bal. Valle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
apib - barselonistas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apib 58%, barselonistas 42%.
apib - barselonistas 0:1

58e minuut.
Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar probeert naar een medespeler te passen. Malet geeft een hoge lob. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Delfino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez geeft een hoge lob. Zarco heeft problemen om de bal te vangen. Zarco draait met de bal, schiet en ... Arjona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Bermudez met een snelle inworp. Klungelig pakt Dosel de bal. Dosel met een sublieme pass. Malet rent richting de bal. Malet geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Álvarez passt de bal zonder na te denken. Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro draait met de bal, schiet en ... Arjona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
apib - barselonistas 1:1

85e minuut.
Alarcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcon geeft een hoge lob. Escobar probeert de bal met de borst te controleren. Pantrigro rent richting de bal. Pantrigro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
apib - barselonistas 2:1

87e minuut.
Gally speelt de bal door. Dosel rent richting de bal. Dosel geeft de bal voor. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel. Bustamante bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apib 51%, barselonistas 49%.
apib - barselonistas 2:1