Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ultras PCH fenerbahçemanas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Tsopanis passt de bal zonder na te denken. Roussounides rent richting de bal. Hadjiaros onderschept slim de pass. Çelik rent richting de bal. Çelik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Borak passt de bal met de wreef. Akalin is nu in balbezit. Yiolitis begaat een overtreding. Yiolitis krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Giorkatzis onderschept slim de pass. Giorkatzis geeft een hoge lob. Hadjiaros rent richting de bal. Hadjiaros haalt uit met een fantastische trap. Charitou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultras PCH - fenerbahçemanas 0:1

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hadjivasileiou met de inworp. Lympouras is nu in balbezit. Lympouras geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Borak probeert de bal aan de voet te houden. Hadjiaros is nu in balbezit. Roussounides onderschept slim de pass. Çelik verovert de bal door een tackle van achteren. Çelik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultras PCH 41%, fenerbahçemanas 59%.
Ultras PCH - fenerbahçemanas 0:1

69e minuut.
Kouis rent richting de bal. Roussounides onderschept slim de pass. Roussounides probeert naar een medespeler te passen. Tsopanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsopanis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kaşif geeft de bal voor. Panayi heeft problemen om de bal te vangen. Hadjiaros schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hadjiaros moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hadjiaros schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultras PCH 36%, fenerbahçemanas 64%.
Ultras PCH - fenerbahçemanas 0:1