Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amed kürdistan fghf
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
İlhan met een sublieme pass. Agas is nu in balbezit. Agas probeert naar een medespeler te passen. Efthimiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Efthimiadis schiet op doel. Sergen bokst de bal weg.

22e minuut.
Satsias onderschept slim de pass. Satsias speelt de bal door. Solomou rent richting de bal. Fındık verovert de bal door een tackle van achteren. Fındık haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Praxitelous is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Efthimiadis. Praxitelous is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korun met een snel genomen vrije trap. Xenophontos heeft problemen om de bal te vangen. Fındık rent richting de bal. Fındık haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Efthimiadis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iaponas komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Iaponas is nu in balbezit. Korun onderschept slim de pass. Vural verovert de bal door een tackle van achteren. Iaponas is nu in balbezit. Iaponas schiet op doel. Sergen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amed kürdistan 51%, fghf 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
amed kürdistan - fghf 0:0

56e minuut.
İlhan bereikt de bal nog maar net als eerste. İlhan probeert naar een medespeler te passen. Praxitelous is nu in balbezit. Vural verovert de bal door een tackle van achteren. Vural haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Solomou geeft een hoge lob. Transtürk rent richting de bal. Met opzet legt Vural zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vural naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Agas met een sublieme pass. Iaponas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Transtürk. Transtürk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amed kürdistan 52%, fghf 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
amed kürdistan - fghf 0:0