Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fenerbahçemanas Greek Terrors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Yorgancıoğlu passt de bal met de wreef. Daar is Çelik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marangos speelt de bal door. Templar is nu in balbezit. Templar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Yiolitis heeft problemen om de bal te vangen. Stefani rent richting de bal. Stefani passt de bal in één keer door. Templar is nu in balbezit. Templar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Atakan geeft een lange en hoge pass. Borak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Templar is nu in balbezit. Templar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Çağra met een snelle inworp. Tokel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çelik. Çelik krijgt een gele kaart. Tokel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Papaioannou met een snel genomen vrije trap. Templar rent richting de bal. Templar schiet op doel. Nadiri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Yiolitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani verovert de bal door een tackle van achteren. Templar bereikt de bal nog maar net als eerste. Templar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Prillos de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahçemanas 46%, Greek Terrors 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fenerbahçemanas - Greek Terrors 0:0

49e minuut.
Yiolitis verovert de bal door een tackle van achteren. Stefani is nu in balbezit. Templar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani is nu in balbezit. Stefani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahçemanas - Greek Terrors 0:1

53e minuut.
Yorgancıoğlu geeft de bal voor. Inworp. Çelebi met de inworp. Stefani is nu in balbezit. Stefani geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nadiri met een harde bal richting middenveld. Tokel controleert de bal met de borst. Stefani rent richting de bal. Stefani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kaşif de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahçemanas - Greek Terrors 0:2

59e minuut.
Necati Öykün rent richting de bal. Tsoukkas rent richting de bal. Necati Öykün tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Necati Öykün krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Yiolitis heeft problemen om de bal te vangen. Yiolitis geeft een hoge lob. Hadjiaros rent richting de bal. Hadjiaros schiet op doel. Sigrasitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahçemanas - Greek Terrors 1:2

73e minuut.
Necati Öykün geeft een lange en hoge pass. Kaşif is nu in balbezit. Kaşif geeft een hoge lob. Hadjiaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjiaros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fenerbahçemanas - Greek Terrors 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahçemanas 59%, Greek Terrors 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fenerbahçemanas - Greek Terrors 2:2