Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amed kürdistan Greek Terrors
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Agas onderschept slim de pass. Agas speelt de bal door. Efthimiadis rent richting de bal. Vural is nu in balbezit. Vural schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Çelebi verovert de bal door een tackle van achteren. Çağırgan is nu in balbezit. Çelebi verovert de bal door een tackle van achteren. Çelebi passt de bal zonder na te denken. Stefani rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
amed kürdistan - Greek Terrors 0:1

15e minuut.
Atakan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ayiomamitis komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Papaioannou kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çağırgan met de inworp. Agas rent richting de bal. Agas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ayiomamitis onderschept slim de pass. Ayiomamitis probeert naar een medespeler te passen. Solomou is nu in balbezit. Templar verovert de bal door een tackle van achteren. Templar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
amed kürdistan - Greek Terrors 0:2

39e minuut.
Zoitsas geeft de bal voor. Çağırgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelebi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çelebi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amed kürdistan 46%, Greek Terrors 54%.
amed kürdistan - Greek Terrors 0:2

46e minuut.
Daar is Agas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefani is nu in balbezit. Stefani passt de bal zonder na te denken. Templar rent richting de bal. Templar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Tokel rent richting de bal. Vural verovert de bal door een tackle van achteren. Vural passt de bal in één keer door. Efthimiadis rent richting de bal. Efthimiadis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Çelebi geeft de bal voor. Çağırgan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Çelebi zal de hoekschop nemen. Xenophontos heeft problemen om de bal te vangen. Andreou bokst de bal weg.

68e minuut.
Çağırgan met een sublieme pass. Solomou heeft problemen om de bal te vangen. Templar bereikt de bal nog maar net als eerste. Templar haalt uit met een fantastische trap. Andreou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
amed kürdistan - Greek Terrors 0:3

82e minuut.
Xenophontos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Korun de bal. Marangos begaat een overtreding. Marangos krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Çağırgan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çelebi met de inworp. Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Agas heeft problemen om de bal te vangen. Marangos rent richting de bal. Agas maakt een afschuwelijke overtreding. Agas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amed kürdistan 52%, Greek Terrors 48%.
amed kürdistan - Greek Terrors 0:3