Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc barcelona12345 huanghongxun
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Kee bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kee raakt geblesseerd tijdens het duel. Gim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prakash heeft problemen om de bal te vangen. Soon is nu in balbezit. Soon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelona12345 - huanghongxun 0:1

40e minuut.
Chew passt de bal in één keer door. Soon is nu in balbezit. Soon probeert naar een medespeler te passen. Soon is nu in balbezit. Soon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelona12345 - huanghongxun 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona12345 62%, huanghongxun 38%.
fc barcelona12345 - huanghongxun 0:2

54e minuut.
Cheah onderschept slim de pass. Cheah geeft een lange en hoge pass. Seah speelt de bal door. Cheng rent richting de bal. Cheng draait met de bal, schiet en ... Rasamy bokst de bal weg.

64e minuut.
Samivelu rent richting de bal. Kee onderschept slim de pass. Kee geeft een hoge lob. Soon is nu in balbezit. Soon draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu met een sublieme pass. Cheng is nu in balbezit. Cheng draait met de bal, schiet en ... Vairavan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gim passt de bal zonder na te denken. Kee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kee draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Prakash de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Vairavan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yeo met de inworp. Klungelig pakt Chew de bal. Chew geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona12345 48%, huanghongxun 52%.
fc barcelona12345 - huanghongxun 0:2