Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
81260437 FC Jurong Vipers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh draait met de bal, schiet en ... Leo kopt de bal weg. Kanesh rent richting de bal. Kanesh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Eng rent richting de bal. Soh verovert de bal door een tackle van achteren. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
81260437 - FC Jurong Vipers 0:1

11e minuut.
Ng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ng passt de bal met de wreef. Khoo onderschept slim de pass. Ngan is nu in balbezit. Ngan schiet op doel. Perisamy bokst de bal weg.

17e minuut.
Asngari heeft problemen om de bal te vangen. Chow bereikt de bal nog maar net als eerste. Chow met een sublieme pass. Ngan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ngan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngan speelt de bal door. Ng rent richting de bal. Ng geeft een hoge lob. Huat controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Klungelig pakt Ling de bal. Asngari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ling. Ling krijgt een gele kaart. Asngari raakt geblesseerd tijdens het duel. Asngari met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Soh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eng is nu in balbezit. Eng geeft de bal voor. Ngan rent richting de bal. Ngan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 81260437 55%, FC Jurong Vipers 45%.
81260437 - FC Jurong Vipers 0:1

48e minuut.
Eng met een sublieme pass. Soh rent richting de bal. Chow maakt een afschuwelijke overtreding. Chow krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Khoo speelt de bal door. Eng rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kumavelu. Kumavelu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Soh rent richting de bal. Kanesh is nu in balbezit. Kanesh passt de bal met de wreef. Ganabathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganabathy draait met de bal, schiet en ... Darumami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Darumami met een harde bal richting middenveld. Chow rent richting de bal. Chow speelt de bal door. Ngan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chow is nu in balbezit. Chow passt de bal met de wreef. Muzapar rent richting de bal. Ngan is nu in balbezit. Ngan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
81260437 - FC Jurong Vipers 1:1

69e minuut.
Soh geeft een hoge lob. Inworp. Ng met een snelle inworp. Daar is Chow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chow geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 81260437 49%, FC Jurong Vipers 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
81260437 - FC Jurong Vipers 1:1