Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ineffective Potatoes Bivan FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiptoo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kipkunui rent richting de bal. Kipkunui geeft een hoge lob. Gachu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ineffective Potatoes - Bivan FC 1:0

24e minuut.
Pnyango is nu in balbezit. Odinga onderschept slim de pass. Odinga passt de bal zonder na te denken. Muliro is nu in balbezit. Muliro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Klungelig pakt Gachu de bal. Matuma bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gachu. Gachu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ineffective Potatoes 57%, Bivan FC 43%.
Ineffective Potatoes - Bivan FC 1:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odinga met de inworp. Gachukia is nu in balbezit. Gachukia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ochieng de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ochiang probeert de bal aan de voet te houden. Odinga onderschept slim de pass. Odinga probeert naar een medespeler te passen. Muliro is nu in balbezit. Muliro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pnyango bereikt de bal nog maar net als eerste. Pnyango passt de bal zonder na te denken. Matiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoro onderschept slim de pass. Omoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oloo trapt de bal weg van het doel. Osewe kopt de bal weg. Muliro is nu in balbezit. Muliro haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ineffective Potatoes 38%, Bivan FC 62%.
Ineffective Potatoes - Bivan FC 1:0