Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastern Beets Acinus City
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Birgen rent richting de bal. Kamzee is nu in balbezit. Birgen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Birgen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Beets 58%, Acinus City 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eastern Beets - Acinus City 0:0

47e minuut.
Misoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee rent richting de bal. Kamzee geeft een lange en hoge pass. Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichure geeft een hoge lob. Marango verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Kilonzo passt de bal met de wreef. Marango rent richting de bal. Marango met een sublieme pass. Nduria bereikt de bal nog maar net als eerste. Nduria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Yongo trapt de bal weg. Birgen is nu in balbezit. Birgen geeft de bal voor. Marango bereikt de bal nog maar net als eerste. Marango geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Marango speelt de bal door. Nduria bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ampar krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Gichure rent richting de bal. Gichure passt de bal zonder na te denken. Macachia is nu in balbezit. Nduria is nu in balbezit. Nduria haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Beets 61%, Acinus City 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eastern Beets - Acinus City 0:0