Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nairobi Bivan FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 21.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Osewe is nu in balbezit. Osewe passt de bal zonder na te denken. Kaigwa rent richting de bal. Rutu is nu in balbezit. Rutu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dunde geeft een hoge lob. Okayu kopt de bal weg. Suji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Kirwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kapkobi heeft problemen om de bal te vangen. Wandaba rent richting de bal. Kibaki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kibaki krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kibaki speelt de bal door. Kapkobi is nu in balbezit. Kapkobi passt de bal in één keer door. Omondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omondi haalt uit met een fantastische trap. Cheruiyot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Matuma met de inworp. Kapkobi controleert de bal met de borst. Wandaba begaat een overtreding. Wandaba krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Matuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirui schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Matuma raakt geblesseerd tijdens het duel. Suji zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ndugo de bal. Omondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omondi draait met de bal, schiet en ... Cheruiyot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Suji is nu in balbezit. Suji geeft de bal voor. Nyariki heeft problemen om de bal te vangen. Omondi is nu in balbezit. Omondi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Okayu geeft een lange en hoge pass. Rutu rent richting de bal. Odhiambo speelt de bal door. Chepchumba rent richting de bal. Chepchumba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nairobi - Bivan FC 1:0

44e minuut.
Osewe probeert naar een medespeler te passen. Odinga rent richting de bal. Ndugo begaat een overtreding. Ndugo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nairobi 58%, Bivan FC 42%.
FC Nairobi - Bivan FC 1:0

46e minuut.
Omondi probeert naar een medespeler te passen. Matuma is nu in balbezit. Matuma met een sublieme pass. Kapkobi is nu in balbezit. Kapkobi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Nyariki geeft een hoge lob. Kibaki rent richting de bal. Kibaki passt de bal in één keer door. Omondi rent richting de bal. Omondi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nairobi - Bivan FC 1:1

56e minuut.
Kibaki passt de bal in één keer door. Ndugo met een sublieme pass. Omondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapkobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapkobi haalt uit met een fantastische trap. Cheruiyot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Wandaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibaki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wandaba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wandaba met een snel genomen vrije trap. Okayu rent richting de bal. Okayu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nairobi - Bivan FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nairobi 64%, Bivan FC 36%.
FC Nairobi - Bivan FC 2:1