Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
0.0 hahakiki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kwoon-Hiu trapt de bal weg. Kyung-Song kopt de bal weg. Dae-Kyu rent richting de bal. Dae-Kyu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Jee-Doo is nu in balbezit. Jee-Doo met een sublieme pass. Doo-Kun is nu in balbezit. Dae-Kyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Kyu draait met de bal, schiet en ... Ling-Sun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Sung-Kun heeft problemen om de bal te vangen. Son-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Kun onderschept slim de pass. Sung-Kun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
0.0 - hahakiki 1:0

23e minuut.
Choi-Kahn geeft een lange en hoge pass. Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sung-Kun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sung-Kun haalt uit met een fantastische trap. Lee-Park probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Han-Li heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kwoon-Hiu geeft de bal voor. Daar is Doo-Kun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwoon-Hiu met een sublieme pass. Doo-Kun heeft problemen om de bal te vangen. Doo-Kun schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
0.0 - hahakiki 1:1

37e minuut.
Won-Tae met een sublieme pass. Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Ui is nu in balbezit. Yong onderschept slim de pass. Yong draait met de bal, schiet en ... Lee-Park probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Dae-Hyun is nu in balbezit. Dae-Hyun geeft een lange en hoge pass. Han-Li rent richting de bal. Han-Li geeft een hoge lob. Dae-Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Yong rent richting de bal. Son-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong onderschept slim de pass. Yong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
0.0 - hahakiki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 0.0 58%, hahakiki 42%.
0.0 - hahakiki 2:1

58e minuut.
Sung-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Song rent richting de bal. Kyung-Song probeert naar een medespeler te passen. Doo-Kun rent richting de bal. Doo-Kun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Yong geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kyung-Song de bal. Sung-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Kun draait met de bal, schiet en ... Han-Li probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 0.0 76%, hahakiki 24%.
0.0 - hahakiki 2:1
0.0