Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCSC Mingma islamana40@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lee-Hong passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Amakato de bal. Han-Kon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Han-Kon krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Hiu-Kwoon rent richting de bal. Lee-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Young speelt de bal door. Lee-Hong heeft problemen om de bal te vangen. Lee-Hong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kwon-Li geeft een hoge lob. Amakato rent richting de bal. Amakato geeft de bal voor. Lee-Hong rent richting de bal. Lee-Hong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lee-Gong is nu in balbezit. Lee-Gong passt de bal zonder na te denken. Yong-Byung is nu in balbezit. Lee-Hong onderschept slim de pass. Lee-Hong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Hong onderschept slim de pass. Lee-Hong met een sublieme pass. Klungelig pakt Lee-Gong de bal. Lee-Gong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSC Mingma 46%, islamana40@yahoo.com 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SCSC Mingma - islamana40@yahoo.com 0:0

49e minuut.
Lee-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Young speelt de bal door. Yang-Kwo rent richting de bal. Yang-Kwo draait met de bal, schiet en ... Tae-Sung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSC Mingma - islamana40@yahoo.com 0:1

61e minuut.
Amakato onderschept slim de pass. Jae-Huyn onderschept slim de pass. Jae-Huyn probeert naar een medespeler te passen. Lee-Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Hong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ling-Sin met een harde bal richting middenveld. Lee-Gong kopt de bal weg. Jae-Huyn probeert de bal aan de voet te houden. Lee-Hong rent richting de bal. Lee-Hong schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Hiu-Wang kopt de bal weg. Han-Kon is nu in balbezit. Han-Kon passt de bal met de wreef. Yang-Kwo rent richting de bal. Yang-Kwo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSC Mingma - islamana40@yahoo.com 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSC Mingma 48%, islamana40@yahoo.com 52%.
SCSC Mingma - islamana40@yahoo.com 0:2