Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Busandae 0.0
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Cheng-Tea geeft een hoge lob. Inworp. Chan-Bum met de inworp. Li-Lee rent richting de bal. Li-Lee geeft een lange en hoge pass. Ling-Sun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Sung-Sung met een harde bal richting middenveld. Kyung-Lee kopt de bal weg. Han-Yong probeert de bal aan de voet te houden. Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ling-Hyuong rent richting de bal. Kwoon-Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ling-Hyuong. Ling-Hyuong krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ling-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Wong is nu in balbezit. Kwoon-Wong passt de bal in één keer door. Yong rent richting de bal. Yong draait met de bal, schiet en ... Paal! Sung-Sung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Soo-Young rent richting de bal. Soo-Young geeft een lange en hoge pass. Kwoon-Hiu heeft problemen om de bal te vangen. Kwoon-Yong rent richting de bal. Kwoon-Yong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Park-Yong draait met de bal, schiet en ... Dae-Hyun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sun-Soo rent richting de bal. Kwoon-Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Yong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Busandae 41%, 0.0 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Busandae - 0.0 0:0

59e minuut.
Kwoon-Wong rent richting de bal. Kwoon-Wong geeft een hoge lob. Hyun-Doo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ling-Hyuong met een sublieme pass. Sung-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Kun probeert naar een medespeler te passen. Ling-Hyuong is nu in balbezit. Ling-Hyuong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Sung-Kun met een sublieme pass. Han-Yong met een sublieme pass. Kwon-Kwon probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Yong is nu in balbezit. Kwoon-Yong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kwoon-Hiu is nu in balbezit. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kwoon-Hiu zijn tegenspeler op de grond. Kwoon-Yong raakt geblesseerd tijdens het duel. Ling-Hyuong wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Busandae 50%, 0.0 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Busandae - 0.0 0:0