Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCSC Mingma MFK Seoul
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Byung-Doo is nu in balbezit. Yong-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amakato. Amakato krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Uk-Hyun rent richting de bal. Uk-Hyun passt de bal in één keer door. Kwoon-Choi rent richting de bal. Kwoon-Choi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSC Mingma - MFK Seoul 0:1

31e minuut.
Hiu-Young geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lee-Young met een snelle inworp. Daar is Lee-Gong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Gong geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lee-Gong verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Gong speelt de bal door. Lee-Hong is nu in balbezit. Lee-Hong draait met de bal, schiet en ... Cheng-Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SCSC Mingma - MFK Seoul 1:1

40e minuut.
Doeltrap. Tae-Sung met een harde bal richting middenveld. Han-Bum kopt de bal weg. Daar is Kwoon-Choi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwoon-Choi draait met de bal, schiet en ... Tae-Sung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSC Mingma 36%, MFK Seoul 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SCSC Mingma - MFK Seoul 1:1

46e minuut.
Hiu-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Hong verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Hong schiet op doel. Doo-Lee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSC Mingma - MFK Seoul 2:1

62e minuut.
Lee-Gong geeft de bal voor. Lee-Young probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lee-Hong rent richting de bal. Lee-Hong draait met de bal, schiet en ... Hiu-Young probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lee-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Young geeft de bal voor. Son-Kyu heeft problemen om de bal te vangen. Son-Kyu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Doo-Lee de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSC Mingma 24%, MFK Seoul 76%.
SCSC Mingma - MFK Seoul 2:1