Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
شيكو الاهلاوي mohamedhoms
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Labeeb kopt de bal weg. El-Abd met een sublieme pass. Abdul-Razim speelt de bal door. Klungelig pakt Zaki de bal. Zaki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
شيكو الاهلاوي - mohamedhoms 1:0

19e minuut.
Abaza verovert de bal door een tackle van achteren. Abaza passt de bal zonder na te denken. Zaki is nu in balbezit. Zaki draait met de bal, schiet en ... Rahimat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
شيكو الاهلاوي - mohamedhoms 2:0

32e minuut.
El-Abd kopt de bal weg. Darwish probeert de bal met de borst te controleren. Zaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaza is nu in balbezit. Abaza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mahmud rent richting de bal. Kardal begaat een overtreding. Mahmud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Labeeb zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Husayn de bal. Ghazi is nu in balbezit. Ghazi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kabonga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: شيكو الاهلاوي 43%, mohamedhoms 57%.
شيكو الاهلاوي - mohamedhoms 2:0

60e minuut.
Ezzat kopt de bal weg. Klungelig pakt Kamar de bal. Ghazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazi schiet op doel. Husayn probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Klungelig pakt Kaliq de bal. Ezzat is nu in balbezit. Kaliq verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliq geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abdel Hady de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ezzat is nu in balbezit. Ezzat geeft de bal voor. El-Abd kopt de bal weg. Zaki is nu in balbezit. Zaki schiet op doel. Rahimat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Mahmud controleert de bal met de borst. Kardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardal probeert naar een medespeler te passen. Zaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Zaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaheen onderschept slim de pass. Shaheen speelt de bal door. Ghazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
شيكو الاهلاوي - mohamedhoms 2:1

82e minuut.
Zaki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Faris komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Shaheen rent richting de bal. Shaheen passt de bal in één keer door. Ghazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazi haalt uit met een fantastische trap. Kabonga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
شيكو الاهلاوي - mohamedhoms 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: شيكو الاهلاوي 36%, mohamedhoms 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
شيكو الاهلاوي - mohamedhoms 2:2