Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mohamedhoms Los Tesoros
Normal Tactiek sokker
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 12.1
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Badr met een sublieme pass. Abo Bakr rent richting de bal. Labeeb begaat een overtreding. Labeeb krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Hosny geeft een hoge lob. Inworp. Mahmud met de inworp. Kamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Abdel Hady geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Waleed de bal. Badr geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Labeeb de bal. Abo Bakr rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Labeeb. Labeeb krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

24e minuut.
Darwish met de inworp. Ezzat is nu in balbezit. Ezzat passt de bal zonder na te denken. Nabil is nu in balbezit. Nabil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Salim geeft een lange en hoge pass. Waleed speelt de bal door. Klungelig pakt Abdel Hady de bal. Nabil rent richting de bal. Nabil draait met de bal, schiet en ... Rahimat bokst de bal weg. Daar is Abdel Hady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abo Bakr is nu in balbezit. Abo Bakr draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mohamedhoms - Los Tesoros 0:1

38e minuut.
Taha met een snelle inworp. Waleed bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shaheen. Shaheen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohamedhoms 65%, Los Tesoros 35%.
mohamedhoms - Los Tesoros 0:1

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jafar trapt de bal weg. Waleed kopt de bal weg. Abo Bakr is nu in balbezit. Abo Bakr schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Hosny is nu in balbezit. Ghazi onderschept slim de pass. Ghazi probeert naar een medespeler te passen. Kamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohamedhoms 57%, Los Tesoros 43%.
mohamedhoms - Los Tesoros 0:1