Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
شيكو الاهلاوي jhuioh
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
El-Abd probeert naar een medespeler te passen. Husayn is nu in balbezit. Khamees verovert de bal door een tackle van achteren. Khamees schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
شيكو الاهلاوي - jhuioh 0:1

5e minuut.
Zaghloul kan de bal niet met de borst controleren. Faris rent richting de bal. Zaghloul bereikt de bal nog maar net als eerste. Faris verovert de bal door een tackle van achteren. Faris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zero verovert de bal door een tackle van achteren. Zero passt de bal met de wreef. El-Basha rent richting de bal. Khamees onderschept slim de pass. Khamees haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Abdul-Razim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Razim geeft een lange en hoge pass. Faris bereikt de bal nog maar net als eerste. Faris haalt uit met een fantastische trap. Zaghloul probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Howash rent richting de bal. Kaliq probeert naar een medespeler te passen. Abaza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Faris de bal. Faris draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bahgat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: شيكو الاهلاوي 46%, jhuioh 54%.
شيكو الاهلاوي - jhuioh 0:1

46e minuut.
Faris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dia` El Din komt het veld opgelopen.

48e minuut.
El-Basha bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Gayyar bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Basha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El-Basha krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Kardal rent richting de bal. El-Naggar verovert de bal door een tackle van achteren. El-Naggar speelt de bal door. Khamees bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamees haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
شيكو الاهلاوي - jhuioh 0:2

64e minuut.
Kamel geeft de bal voor. El-Gayyar is nu in balbezit. El-Basha begaat een overtreding. El-Basha krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. El-Gayyar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. El-Gayyar kan niet meer verder spelen. Taha komt het veld opgelopen. El-Naggar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. El-Abd heeft problemen om de bal te vangen. Zero is nu in balbezit. Zero draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Talib de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
شيكو الاهلاوي - jhuioh 0:3

72e minuut.
Taha probeert naar een medespeler te passen. Zero rent richting de bal. Klungelig pakt Khamees de bal. Zero rent richting de bal. Zero schiet op doel. Kabonga bokst de bal weg.

82e minuut.
Kabonga trapt de bal weg van het doel. Muslim kan de bal niet met de borst controleren. Husam verovert de bal door een tackle van achteren. Husam passt de bal in één keer door. Husayn onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: شيكو الاهلاوي 51%, jhuioh 49%.
شيكو الاهلاوي - jhuioh 0:3