Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The X Team فب
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Nazih geeft een lange en hoge pass. Diab bereikt de bal nog maar net als eerste. Diab met een sublieme pass. Abutreika is nu in balbezit. Abutreika draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Mohamed Aly bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazih verovert de bal door een tackle van achteren. Nazih passt de bal in één keer door. Abutreika bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutreika schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hadji verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sayyid. Hadji raakt geblesseerd tijdens het duel. Hadji zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alaa rent richting de bal. Alaa passt de bal in één keer door. El-Haggar bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Haggar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Zaghloul met een harde bal richting middenveld. Hadji met een sublieme pass. Nazih heeft problemen om de bal te vangen. Alaa is nu in balbezit. Alaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Hadji de bal onder controle te krijgen. Mohamed Aly is nu in balbezit. Nazih verovert de bal door een tackle van achteren. Diab bereikt de bal nog maar net als eerste. Diab haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
El-Ghabbour bereikt de bal nog maar net als eerste. Husam al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ghabbour is nu in balbezit. Husam al Din verovert de bal door een tackle van achteren. Husam al Din geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The X Team 54%, فب 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The X Team - فب 0:0

59e minuut.
Mohamed Aly verovert de bal door een tackle van achteren. Nazih rent richting de bal. Mohamed Aly maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mohamed Aly naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasib met een snelle inworp. Abdul- Sami controleert de bal met de borst. Abutreika bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutreika haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The X Team 49%, فب 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The X Team - فب 0:0