Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el tahady rial mdreid
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Rady bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Azim onderschept slim de pass. Abdul-Azim met een sublieme pass. Abo El-Ezz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abo El-Ezz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Doqdoq speelt de bal door. Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdul-Azim. Abdul-Azim krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Klungelig pakt Shaaban de bal. Haitham rent richting de bal. Haitham geeft de bal voor. Ramy is nu in balbezit. Ramy geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Al-Sharbaty passt de bal zonder na te denken. Sayed rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El-Mougy. El-Mougy krijgt een gele kaart. Sayed is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sayed met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Abdul-Azim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Azim geeft de bal voor. Doqdoq rent richting de bal. Abo El-Ezz onderschept slim de pass. Abo El-Ezz haalt uit met een fantastische trap. Tarak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el tahady 52%, rial mdreid 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el tahady - rial mdreid 0:0

53e minuut.
El-Shahhat is nu in balbezit. Shafiq onderschept slim de pass. Shafiq speelt de bal door. Fahmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahmy schiet op doel. Jedidiah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Haitham is nu in balbezit. Haitham passt de bal met de wreef. Hatim rent richting de bal. Hatim haalt uit met een fantastische trap. El-Wahsh probeert de bal aan de voet te houden. Tarak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Shafiq raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El-Mahdy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el tahady 47%, rial mdreid 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el tahady - rial mdreid 0:0