Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rial mdreid The X Team
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Doqdoq rent richting de bal. Doqdoq passt de bal in één keer door. Shaaban heeft problemen om de bal te vangen. Diab onderschept slim de pass. Diab schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sayed geeft een lange en hoge pass. El-Halafawy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Halafawy passt de bal met de wreef. Diab bereikt de bal nog maar net als eerste. Diab haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
rial mdreid - The X Team 0:1

43e minuut.
El-Beshry kopt de bal weg. Diab bereikt de bal nog maar net als eerste. Diab speelt de bal door. Abutreika bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutreika haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rady speelt de bal door. El-Ghabbour heeft problemen om de bal te vangen. Sayed maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sayed moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sayed schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rial mdreid 65%, The X Team 35%.
rial mdreid - The X Team 0:1

51e minuut.
El-Ghabbour is nu in balbezit. El-Ghabbour speelt de bal door. Doqdoq rent richting de bal. Diab rent richting de bal. Diab passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Badran geeft de bal voor. El-Halafawy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rady de bal. Diab bereikt de bal nog maar net als eerste. Diab haalt uit met een fantastische trap. Tarak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Shafiq raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El-Mahdy komt het veld opgelopen.

90e minuut.
El-Wahsh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Halafawy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diab is nu in balbezit. Diab geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rial mdreid 52%, The X Team 48%.
rial mdreid - The X Team 0:1