Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The X Team rial mdreid
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


35e minuut.
Khoury kopt de bal weg. Nazih heeft problemen om de bal te vangen. Nazih speelt de bal door. Diab is nu in balbezit. Diab haalt uit met een fantastische trap. Tarak bokst de bal weg. Diab rent richting de bal. Diab draait met de bal, schiet en ... Tarak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abu Mosalam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarak bokst de bal weg.

37e minuut.
Nazih rent richting de bal. Nazih met een sublieme pass. El-Beshry heeft problemen om de bal te vangen. Fahmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahmy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The X Team 59%, rial mdreid 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The X Team - rial mdreid 0:0

59e minuut.
Khoury rent richting de bal. Khoury passt de bal met de wreef. Abu Mosalam rent richting de bal. Abutreika onderschept slim de pass. Abutreika draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sayed rent richting de bal. Sayed haalt uit met een fantastische trap. Fahmy probeert de bal aan de voet te houden. Shaaban is nu in balbezit. Shaaban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sayyid is nu in balbezit. Al-Sharbaty onderschept slim de pass. Al-Sharbaty probeert naar een medespeler te passen. Fahmy is nu in balbezit. Fahmy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The X Team 65%, rial mdreid 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The X Team - rial mdreid 0:0