Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el tahady فب
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Thabiq geeft de bal voor. Inworp. Mousa met de inworp. Shehatah Abu Kaif is nu in balbezit. Shehatah Abu Kaif haalt uit met een fantastische trap. Asfour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Kasib rent richting de bal. Ramy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kasib is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mohamed Aly zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Al-Deeb krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Hadji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Mougy geeft de bal voor. Abo El-Ezz is nu in balbezit. Abo El-Ezz draait met de bal, schiet en ... Asfour werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el tahady - فب 1:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Mougy met een snelle inworp. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa geeft een lange en hoge pass. Abo El-Ezz springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
el tahady - فب 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el tahady 39%, فب 61%.
el tahady - فب 2:0

47e minuut.
Hadji verovert de bal door een tackle van achteren. Yacoub rent richting de bal. Yacoub passt de bal zonder na te denken. Al-Deeb rent richting de bal. Al-Deeb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Haitham rent richting de bal. Haitham met een sublieme pass. Thabiq rent richting de bal. Shehatah Abu Kaif onderschept slim de pass. Shehatah Abu Kaif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el tahady - فب 3:0

85e minuut.
El-Shahhat rent richting de bal. Inworp. El Mahaly met een snelle inworp. Yacoub is nu in balbezit. Yacoub geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kasib geeft een lange en hoge pass. Al-Deeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Wahid onderschept slim de pass. Yacoub onderschept slim de pass. Yacoub haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el tahady 47%, فب 53%.
el tahady - فب 3:0